BRUIDSMAKE-UP

Je bruiloft is de mooiste dag van jouw leven waarin jij en jouw geliefde centraal staan. Logisch dat je die dag er op je allermooist uit wil zien. Inge is gespecialiseerd in het aanbrengen van bruidsmake-up en zal er voor zorgen dat jouw make-up look er tot in de late uurtjes tip top uit zal blijven zien.

ProefMAKE-UP in de studi0 bij Browing & Bruidsmake-up op locatie

3 uur (de proef make-up duurt 2 uur)

Voordat we aan de proef make-up beginnen bespreken we je wensen, verwachtingen, thema en verloop van jullie bruiloft. Alles wordt genoteerd en aan het einde van de sessie zullen foto’s gemaakt worden zodat je op de dag van de bruiloft exact dezelfde look zult dragen. Op de trouwdag zelf trekken we hier 1 uur voor uit.

150,-  (+ 0,19 cent per kilometer reiskostenvergoeding)

Bruidsmeisje of Bruiloft Gast

45 minuten
Voordat we gaan beginnen aan de behandeling bespreken we je wensen en verwachtingen. Aan de hand daarvan wordt je mooi opgemaakt zodat jij zal stralen op de bruiloft.

40,-

WOrkshop

90 minuten

Voordat we gaan beginnen aan de workshop bespreken we je wensen en verwachtingen.

Je leert alle tips and tricks zodat je jezelf elke dag kan voorzien van een mooie natuurlijke look die jou laat stralen.

85,-

feest/Gelegenheidsmake-up

45 minuten

Voordat we gaan beginnen aan de behandeling bespreken we je wensen en verwachtingen. Aan de hand daarvan wordt je mooi opgemaakt zodat jij zal stralen op elke gelegenheid.

40,-

Foundation test

20 minuten

Tijdens deze test bekijken we welke foundation en kleur het beste bij jou past.
Wanneer je de foundation aanschaft komen de kosten voor deze test te vervallen.

15,- (gratis bij aanschaf van producten)